Wat kunt u doen om de mensen
in Zimbabwe te helpen?

De bouw van de school is volbracht, inclusief de bibliotheek en nog belangrijker de schoolboeken en uniforms, de lerarenhuisjes, de waterput en de keuken. Onze droom om een Secondary School te bouwen krijgt vorm de eerste vier klaslokalen van zijn gerealiseerd. Nu kunnen vooral de meisjes tot hun 18e naar school en kunnen ze op hun toekomst vertrouwen, in plaats te worden uitgehuwelijkt op 12-jarige leeftijd.

Wat kunt U doen? Er is in de afgelopen jaren heel veel tot stand gebracht maar er is nog heel veel meer te doen! Wat kunt u doen om de mensen in Zimbabwe te helpen? Al vanaf 10 euro kunt u een prachtig natuurstenen beeld kopen waarvan de winst naar de projecten in Zimbabwe gaat.

Bent u op zoek naar een creatieve invulling voor uw workshop of bedrijfsuitje of wilt u onthaasten in een inspirerende omgeving op een unieke locatie met grotten en wandelpaden: Wij zorgen voor een invulling die naadloos aansluit op uw wensen. U kunt ons ook een mailtje sturen met uw contactgegevens, dan houden wij u op de hoogte van onze nieuwe acties en projecten.

Hartelijk groet namens de Stichting “Bernard Matemera Foundation”

De Beeldentuin is van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.00 uur geopend. U kunt tevens komen lunchen, borrelen, dineren of gewoon een heerlijk kop koffie met vlaai nuttigen in onze herberg Bij de Paters.

Graag tot ziens
Team Beeldentuin Maastricht
Tel 043-3110052